MEDICA CENTAR

Ordinacija postoji od 2002. godine. Za to vreme je doživela mnoge transformacije prilagođavajući se opremom i kadrovski promenama koje je razvoj savremene medicine nametao, kao i zahtevi pacijenata i tržista zdravstvenih usluga. U svakom momentu ordinacija okuplja 7-10 lekara, specijalista ginekologije i akušerstva, dermatologije i radiologije.

Opremom i kadrovski ordinacija je u mogućnosti da pruži pacijentima kompletan set usluga iz oblasti primarne zdravstvene zaštite, određeni broj usluga iz oblasti sekundarne zdravstvene zaštite, kao i neke laboratorijske usluge.

Oprema u ordinaciji spada u red najmodernijih i naprednijih dijagnostičkih i terapisjkih uređaja. Pored kolposkopa, 4D ultrazvučnog aparata, histeroskopskog stuba, radiotalasnog noža, raspolažemo i CO2 hirurškim i frakcionim laserom, ND YAG Q-swich i PICO laserom, ultrazvučnim nožem, ultrazvučnim kavitronom, uređajem za ultrazvučni i radiotalasni lifting, diodnim laserom 808nm i Aleksandritom za trajnu epilaciju, HIFU uređajem za neoperativni tretman stres inkontinencije i sužavanje vagine, IPL-om…

Osim osnovnih dijagnostičkih metoda u ginekologiji i akušerstvu, postoje mogućnosti i za naprednu dijagnostiku bračne neplodnosti kod žena i muškaraca.

Sve informacije možete dobiti putem telefona (018-249-178 i 064-2951-004, a za informacije iz kozmetološke sekcije na broj 063-8686-306), ili nas posetite na adresi Novosadska 1/c, Niš.

Dodatne informacije