Akcije i popusti - vaučeri preko sajta Kupoman.rs

Prošireni sveobuhvatan ginekološki pregled, 4.490 din.

- Klikom na link otvorićete ponudu "Prošireni sveobuhvatan ginekološki pregled, 4490 din." kompanije Kupoman, registrujte se i kupite vaučer

Paket obuhvata kolposkopiju, PAPA test, ginekološki pregled, ginekološki ultrazvučni pregled i ultrazvučni pregled dojki po potrebi sa kolor Doppler-om i elastografijom.

Postoji opcija kupovine jednog vaučera, vaučera za 2 osobe i vaučera za 5 osoba.

4D ultrazvuk trudnica između 22. i 28. nedelje, 3.500 din.

- Klikom na link otvorićete ponudu "4D ultrazvuk trudnica između 22. i 28. nedelje, 3500 din." kompanije Kupoman, registrujte se i kupite vaučer

Paket obuhvata 2D ultrazvučni pregled sa biometrijom, analizom po organskim sistemima, kolor Doppler protocima i 4D analizom lica bebe.

Ginekološki pregled + ginekološki ultrazvuk, 1.990 din.

- Klikom na link otvorićete ponudu "Ginekološki pregled + ginekološki ultrazvuk, 1990 din." kompanije Kupoman, registrujte se i kupite vaučer

Paket obuhvata ginekološki pregled i ginekološki ultrazvučni pregled.

Akcije i popusti - direktna opcija

- Klikom na link otvorićete sajt extrapopusti.rs, odaberite opciju za neki od pregleda ili neki od kozmetičkih tretmana, preuzmite besplatni vaučeri i zakažite pregled ili tretman.

Direktno preuzimanje kupon-vaučera za ginekološke preglede, najjednostavnija opcija

- Klikom na link otvorićete kupon-vaučer koji treba da odštampate. Obavezno poneti vaučer sa sobom kad budete došli na pregled.

Direktno preuzimanje kupon-vaučera za trajnu epilaciju, najjednostavnija opcija

- Klikom na link otvorićete kupon-vaučer koji treba da odštampate. Obavezno poneti vaučer sa sobom kad budete došli na epilaciju.

Dodatne informacije