Šta treba znati o E-Light epilaciji

E-Light epilacija je skraćenica od Electro-Light ili elektro-svetlosne epilacije. Ovu metodu neki nazivaju i Electro-optical (ELO) epilacijom što je potpuno identično E-light epilaciji. Ova metoda kombinuje dve vrste energije, svetlosnu i radiofrekventnu. Kombinovanjem ova dva izvora energije postižu se bolji rezultati nego u slučaju korišćenja samo IPL metode. Samim tim terapeutu je omogućeno da koristi manje vrednosti energija pri tretmanu što omogućava da tretman bude ispraćen sa minimialnim neželjenim efektima i neprijatnostima.

E-Light signali se emituju istovremeno sa sonde, što znači da je koren dlake “napadnut” istovremeno sa dve vrste energije. Osim efikasnijeg delovanja na koren dlake E-Light metoda je korisna zbog toga što istovremeno ima efekte u smislu zatezanja i liftinga kože i potkožnih tkiva zahvaljujući radiofrekventim signalima. E-Light metodom se ne tretiraju baš sve dlake jer nema potrebe ukoliko sam IPL da dobre rezultate. E-Light metodi se pribegava koda treba ukloniti rezistentne (otporne) dlake ili dlake svetle koloracije gde IPL i laser ne daju idealne razultate.

Pregledajte rezultate E-Light na fotografijama, pre i posle tretmana

Pogledajte stranicu o kombinovanom tretmanu strija, celulita, sportskih povreda, povreda uopste, preoblikovanju tela i mršavljenju (LPG – lipomasaža + RF+ Vakuum masaza + Roler masaza + Ultrazvuk + Soft laser)

E-Light metodom se tretiraju i strije, celulit, akne, pigmentne promene, kao i vaskularne promene na koži.

Pregledajte i stranicu o IPL epilaciji.

Klikom na link možete otvoriti cenovnik. Cene su prikazane u dinarima i odnose se na jedan tretman. Konačna cena zavisi od broja tretmana. Za sve ostale informacije možete se obratiti telefonom: 018-249-178, 063-8686-306, 064-2951-004

Na YT klipu mozete videti kako Elight funkcionise.