LPG tretmani i endermologija. Mrsavljenje i preoblikovanje figure. Ciljano skidanje viska masnih naslaga. Tretman strija i celulita. Lifting vakuum masazom, soft laserom, ultrazvukom i radiofrekventnom strujom. Tretman povreda i sportskih povreda. Rehabilitacioni tremani misica, tetiva i ligamenata.

Rejuvenacija i remodeliranje vagine laserskim tretmanom

rejuvenacija i remodeliranje vagine


Jedna od najcescih i najpopularnijih intervencija u kozmetickoj ginekologiji je tzv. lasersko remodeliranje i/ili suzavanje vagine. Postupak se bazira na fotostimulaciji sinteze kolagena aktivacijom fibroblasta vaginalne sluzokoze i remodeliranju odnosno skracivanju postojecih kolagenih vlakana. Napredak laserske tehnologije je omogucio laku i bezbednu aplikaciju laserske energija u vagini koja je, kao sto znamo, prilicno nepristupacna za bilo kakvu preciznu manipulaciju.


Tretman laserom je indikovan pre svega kod pacijentkinja sa sindromom vaginalne relaksacije (Vaginal Relacsation Syndroma / VRS), koji kod vecine zena pocinje vec u trecoj deceniji i napreduje razlicitom progresijom u zavisnosti od hormonske funkcije, genetskih faktora i broja porodjaja.


Sama procedura je bezbolna ali neprijatna i radi se odmah posle menstruacije. Intervencija traje izmedju 30 i 40 min. i ponavlja se u dva ciklusa sa razmakom od 30 dana. Nakon 6 meseci se obicno radi korektivni tretman ukoliko za to ima potrebe. Posle intervencije pacijentkinja obicno nema nikakve probleme osim pojavljivanja zuckastog sekreta koji predstavlja normalnu reakciju na dejstvo lasera i prolazna je pojava. Apstinencija posle intervencije treba da traje 10-15 dana.


Pogledajte stranicu o kombinovanom tretmanu strija, celulita, sportskih povreda, povreda uopste, preoblikovanju tela i mrsavljenju (LPG - lipomasaza + RF+ Vakuum masaza + Roler masaza + Ultrazvuk + Soft laser)


Kontraindikacije za lasersko suzavanje vagine su: trudnoca, aktivne infekcije, disfunkcionalana i organska krvarenja iz genitalnog trakta, povrede sluyokoze i maligna, kao i sumnja na maligna oboljenja. Iz ovih razloga, pre svakog tretmana neophodan je kolposkopski i ultrazvucni pregled, kao i PAPA test.


Intervencija se izvodi u dva koraka, odnosno u dva moda: tzv. Non ablative i termal mod. Svaki od ova dva koraka ima svoju funkciju i sinergisticki pojacavaju efekte na zatezanju i ucvrscavanju zida vagine sa konacnim efektima suzavanja. Na histoloskom nivou promene koje se dogadjaju mogu se opisati kao skracivanje kolagenih vlakana i stimulacija sinteze novog kolagena.


Cena celokupne procedure, 2 tretmana ukljucujuci i treci korektivni tretman, je 36.000 din.
Kliknite na mapu da nas lakse pronadjete.


Medica Centar, Novosadska 1, Nis, Srbija

Kontakt informacije

 • MEDICA CENTAR

  Novosadska 1/c

  18000 Nis, Srbija

 • Telefon: 018-249-178, 064-2951-004
 • RZ Kerber

  Slovacka bb

  Podgorica, Crna Gora

 • Telefon:+382-020-266-066, +382-067-229-111
 • Pisite nam i pitajte za savet u vezi vaseg zdravstvenog problema. Takodje, mozete nam dati sugestije, preporuke i savete vezane za dizajn i sadrzaj sajta. Koje teme vas najvise zanimaju? Ukazite nam na greske i dajte nam preporuku o sadrzini i snalazenju na nasem sajtu.

4D/3D Ultrazvuk

Androloske teme

Reprodukcija

Imunoonkologija

Download knjiga i radova

RSS

SUBSCRIBE