Lifting i zatezanje vaginalnih zidova HIFU metodom. Tretman sindorma vaginalne relaksacije i stres inkontinencije urina. Jedini uredjaj ovakve vrste u Srbiji.

Sistematski pregledi za zene i muskarce

Sistematski pregledi za zene i muskarce - Medica Centar


Medica Centar u saradnji sa poliklinikom Human organizuje i sprovodi sistematske pregelde za zene i muskarce, kao i ucesce na tenderima za firme i osiguravajuce kuce koje potrazuju ovakvu vrstu usluga.


Sistematski pregledi podrazumevaju pregeld ginekologa i/ili urologa i interniste, kao i set laboratorijskih analiza. U okviru sistematskog pregleda se sporovodi kolposkopski pregeld i PAPA test, ginekoloski i/ili uroloski ultrazvucni pregled, ultrazvucni pregled dojki, jetre, bubrega, pankreasa, srca i stitne zlezde, EKG i kardio test. Set laboratorijskih analiza je stvar dogovora i potrebe. U svakom slucaju su ukljucene osnovne biohemijske analize, krvna slika i opsti pregeld urina.


Obavestite nas o vasem tenderu za sistematski pregled i dobicete najbolju ponudu.


Medica Centar & Human imaju potpisane ugovore o pruzanju zdravstvenih usluga sa sledecim osiguravajucim drustvima: UNIQA, Wiener Städtische, Dunav osiguranje, Delta Generali osiguranje.


Kliknite na mapu da nas lakse pronadjete.


Medica Centar, Novosadska 1, Nis, Srbija

Kontakt informacije

  • MEDICA CENTAR

    Novosadska 1/c

    18000 Nis, Srbija

  • Telefon: 018-249-178, 064-2951-004
  • Pisite nam i pitajte za savet u vezi vaseg zdravstvenog problema. Takodje, mozete nam dati sugestije, preporuke i savete vezane za dizajn i sadrzaj sajta. Koje teme vas najvise zanimaju? Ukazite nam na greske i dajte nam preporuku o sadrzini i snalazenju na nasem sajtu.

4D/3D Ultrazvuk

Androloske teme

Reprodukcija

Imunoonkologija

Download knjiga i radova

RSS

SUBSCRIBE