LPG tretmani i endermologija. Mrsavljenje i preoblikovanje figure. Ciljano skidanje viska masnih naslaga. Tretman strija i celulita. Lifting vakuum masazom, soft laserom, ultrazvukom i radiofrekventnom strujom. Tretman povreda i sportskih povreda. Rehabilitacioni tremani misica, tetiva i ligamenata.
 • RZ Kerber, Podgorica, Crna Gora, tim Medica Centra jednom mesecno u Podgorici, Slovacka bb, +382-020-266-066, +382-067-229-111

  Dermatoloski i kozmeticki lifting tretmani

  IPL, SHR i E-light trajna epilacija, lasersko skidanje tetovaze i pega, radiofrekventni i ultrazvucni tretmani


  Radiotalasni lifting lica i tela - Medica Centar

  Sta treba znati o radiotalasnom i ultrazvucnom liftingu

  Tretman radiofrekventnim (RF) talasima je neinvazivna metoda zatezanja koze i koznih nabora, smanjivanja obima raznih regija i preoblikovanja tela. RF uredjaj radi na principu visokofrekventnih elektromagnetskih talasa koji indukuju visokofrekventnu rotacionu oscilaciju molekulima vode. Takva ultrabrza oscilacija molekula vode proizvodi energiju u obliku toplote koja se kontrolisano siri u okolna tkiva, zagreva ih i donosi mnoge pozitivne efekte.


  Kako se radiotalasni i ultrazvucni tretmani izvode?


  Postupak je vrlo jednostavan i izvodi se bez bilo kakve anestezije. Regija koja se tretira se obilno namaze gelom a zatim se prelazi elektrodama, kojima se energija RF struje isporucuje dubinskim delovima koze. Isporucena energija se u tkivu transformise u toplotnu energuju dok se sama koza ne zagreva. Na ovaj nacin se poboljsava cirkulacija, limfna drenaza i aktiviraju regenerativni procesi.


  Pregledajte rezultate nehirurskog liftinga na fotografijama, pre i posle tretmana


  Pregledajte i stranicu o RF tretmanu.


  Pregledajte i stranicu o ultrazvucnom liftingu i pilingu.


  Pravilno doziranje radiofrekventne odnosno radiotalasne energije od sustinskog znacaja za uspeh tretmana, dobre efekte i za maksimalno smanjenje neprijatnosti koje pacijent moze osetiti tokom tretmana. Uspesan tretman u pacijentovim ocima je onaj koji rezultuje trenutnim pozitivnim efektima i onaj tretman koji nije bio pracen neprijatnostima. Zbog toga treba pravilno dozirati energiju radiotalasa, odnosno postici preciznu i zeljenu temperaturu u tkivima. Da bi se ovo postiglo neophodno je imati pazljivog terapeuta i, sto je jos vaznije, IC merac temperature koji ce omoguciti precizno pracenje postignute temperature u tkivu.


  Krajnji efekti

  - Sitne bore na celu i oko ociju se u potpunosti gube, dok one duboke postaju znatno plice.

  - Nazolabijalne brazde smanjuju zatezanjem koze.

  - Podocnjaci se podizu a tonus koze se popravlja.

  - Popravlja se znacajno kvalitet koze u predelu vrata, predeo koji je prvi na udaru starenja zbog karakteristika okolnih tkiva.

  - Velike promene su vidljive i na ostalim delovima tela popravljanjem tonusa koze koja je zahvacena celulitom i strijama.

  - imaju narušen imuni sistem (malignitet, AIDS)

  - Oziljci su manje izrazeni i dobijaju prirodniju kolorizaciju.


  Klikom na link mozete otvoriti cenovnik. Cene su prikazane u dinarima i odnose se na jedan tretman. Konacna cena zavisi od broja tretmana. Za sve ostale informacije mozete se obratiti telefonom: 018-249-178, 064-2951-004


  Kliknite na mapu da nas lakse pronadjete.


  Medica Centar, Novosadska 1, Nis, Srbija

  RSS

  SUBSCRIBE