LPG tretmani i endermologija. Mrsavljenje i preoblikovanje figure. Ciljano skidanje viska masnih naslaga. Tretman strija i celulita. Lifting vakuum masazom, soft laserom, ultrazvukom i radiofrekventnom strujom. Tretman povreda i sportskih povreda. Rehabilitacioni tremani misica, tetiva i ligamenata.
 • RZ Kerber, Podgorica, Crna Gora, tim Medica Centra jednom mesecno u Podgorici, Slovacka bb, +382-020-266-066, +382-067-229-111

  Fototerapija diskoloracija i pigmentacija koze lica i tela

  IPL, SHR i E-light trajna epilacija, lasersko skidanje tetovaze i pega, radiofrekventni i ultrazvucni tretmani


  Fototerapija pigmetnih promena na kozi - Medika Cntar

  Sta treba znati o fototerapiji

  Sa starenjem dolazi do promena ne samo u strukturi i kvalitetu kolagena i vezivnog tkiva koze vec i do promena na krvnim sudovima i celijama koje sadrze pigment. Grupisanje pigmenta u melanoforama pod uticajem suncevog zracenja tokom duzeg niza godina rezultuje formiranje pigmentnih plaza koje nazivamo starackim pegama. Ovaj proces se zove foto-starenje koze. Narocito je vidljiv kod ljudi koji dosta vremena provode na suncu. Tu spadaju zemljoradnici, ribari, gradjevinci... Osim uticaja spoljnjeg faktora kao sto je sunce, vetar i hladnoca, genetski faktori su takodje veoma vazni. Postoji i tzv. hronolosko starenje koje se odnosi na nepovratne genetske promene koje ukljucuju smanjenje debljine epidermisa i dermisa i gubitak elasticiteta koze. Fotostarenje rezultuje degradacijom kolagena i vlakana elastina i stvara izgled opustene i suve koze sa dubokim borama, površinskim kapilarima i dishromaticnim lezijama.


  Fototerapija u kombinaciji sa radiotalasnim i/ili ultrazvucnim tretmanom poboljsava cirkulaciju i ishranu koze, utice na regeneraciju kolagena i elasticnih vlakana koze, povecava turgor i samim tim dovodi do postizanja vizuelnih efekata zategnute i podmladjene koze. Osim toga, svetlosna energija razbija molekule grupisanog pigmenta i doprinosi nestajanju ili manjoj uocljivosti diskoloracija koze.


  Pregledajte rezultate fotoepilacije na fotografijama, pre i posle tretmana


  Upotrebom i kombinovanjem razlicitih filtera moguce je redukovati crvenilo lica i vrata i eliminisati kapilare na nogama i licu kao i razne oblike eritema.


  Pregledajte i stranicu o E-Light epilaciji.


  Slike vaskularnih promena pre i posle tretmana IPL-om.


  Slike pigmentnih promena i starackih pega pre i posle tretmana.


  Klikom na link mozete otvoriti cenovnik. Cene su prikazane u dinarima i odnose se na jedan tretman. Konacna cena zavisi od broja tretmana. Za sve ostale informacije mozete se obratiti telefonom: 018-249-178, 064-2951-004

  Kliknite na mapu da nas lakse pronadjete.


  Medica Centar, Novosadska 1, Nis, Srbija

  RSS

  SUBSCRIBE