LPG tretmani i endermologija. Mrsavljenje i preoblikovanje figure. Ciljano skidanje viska masnih naslaga. Tretman strija i celulita. Lifting vakuum masazom, soft laserom, ultrazvukom i radiofrekventnom strujom. Tretman povreda i sportskih povreda. Rehabilitacioni tremani misica, tetiva i ligamenata.
 • RZ Kerber, Podgorica, Crna Gora, tim Medica Centra jednom mesecno u Podgorici, Slovacka bb, +382-020-266-066, +382-067-229-111

  Dermatoloski i kozmeticki piling tretmani

  Black Mask


  Black mask - crna maska - ciscenje lica - Medica Centar

  Osnovne informacije o ciscenju lica crnom maskom

  Ovaj vid higijenskog tretmana lica nije nov. Zna se da su metodu prekrivanja lica tecnim medijumom koji posle izvesnog vremena ocvrsne, i formira film ili foliju na kozi, koristili jos anticki narodi kao vrlo efikasnu i prijatnu. Tada se u te svrhe najcesce koristio pcelinji vosak.


  Svaka epoha je donosila neki novi preparat, da bi danas imali preparate na bazi aktivnog uglja koji se u tecnom stanju nanose na lice da bi posle kratkog vremena ocvrsnuli i formirali jaku membranu koju je jednostavni skunuti. Glavna poboljsanja modernih maski su sadrzana u tome da su ove maske tecne na sobnoj temperaturi, da brzo ocvrsnu, da formiraju jaku membranu koja se ne kida prilikom skidanja i da imaju jaku vezivnu moc za struture koze koje zelimo da uklonimo.


  Ova poboljsanja preparat su omogucila da klijent ne trpi bol kao sto je to u slucaju preparata koji se nanose u toplom stanju. Gubitak vremena do ocvrscavanja smese je minimalan a efikasnost skidanja velika.


  Pregledajte i stranicu o ultrazvucnom liftingu.


  Black mask funkcionise tako sto preparat, dok je jos uvek u tecnom stanju, prodre u dubinu i najsitnijih pora koze, za vreme transformacije maske i formiranja folije za samu foliju se vezuju necistoce, masti, miteseri, krpice mrtvih delova koze i dlacice.


  Nakon definitvnog formiranja folije sledi faza skidanja koja je jednostavna i bezbolna jer se folija ne kida. Efekti su momentalni u vidu glatke i nezne koze bez mitesera. Depilacioni efekat je takodje znacajan. Tretmani se ponavljaju nekoliko puta 1-2 puta nedeljno.


  Klikom na link mozete otvoriti cenovnik. Cene su prikazane u dinarima i odnose se na jedan tretman. Konacna cena zavisi od broja tretmana. Za sve ostale informacije mozete se obratiti telefonom: 018-249-178, 064-2951-004


  Kliknite na mapu da nas lakse pronadjete.

  Medica Centar, Novosadska 1, Nis, Srbija

  RSS

  SUBSCRIBE